۱۳۹۵ شهریور ۹, سه‌شنبه

میرویم به آن سو که مردم به خیابان بریزند؟

هفته گذشته، علی اکبر سیاری، معاون وزیر بهداشت پرده را از گوشه‌‌ای از وضع کنونی اجتماعی و اقتصادی کشور بالا زد. به گفته وی "در حال حاضر ۳۰ درصد مردم کشور گرسنه‌اند و نان خوردن ندارند که این آمار را وزارت رفاه هم تائید‌ می‌کند"ٰ؛ "سالانه ۷۰۰ هزار نفر در ایران به دلیل هزینه‌های درمان ورشکست‌ می‌شوند" (یعنی 7 ملیون تن یا یک دهم جمعیت کشور در ظرف دهسال گذشته)؛ "۲۵ درصد جمعیت شهری ایران حاشیه نشین هستند و ۱۰ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در سکونتگاه‌های غیر رسمی شناسایی شده‌‌‌اند"؛ "یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در حاشیه شهر مشهد زندگی‌ می‌کنند. تبریز ۵۰۰ هزار نفر حاشیه نشین دارد"؛ "فقر، محرومیت اجتماعی، پایین بودن شاخص‌های توسعه انسانی،‌‌ بی‌بهره ماندن از خدمات شهری، پایین بودن سطح بهداشت عمومی و شیوع بیماری‌ها از جمله مسائل حاشیه نشینی است، به طوری که ۹۴ درصد افراد ساکن در حاشیه شهرها اعلام کرده‌‌‌اند که از سطح پایین بهداشت برخوردارند". (خبرگزاری مهرـ 29 مرداد 1395)

۱۳۹۵ شهریور ۶, شنبه

تاریخچه‎ای از رویارویی‌های دریایی ایران و آمریکا

سه دهه است که آب‌های خلیج فارس صحنه رویارویی گاه به گاه ایران و آمریکا بوده است. تنش‌هایی که در مواردی به درگیری مستقیم نیز منجر شده است.
در رویارویی‌های دو طرف ایران تلاش کرده که تصویر آمریکا به عنوان قدرت نظامی مطلق را به هم بریزد. آمریکا هم با تکیه به برتری نظامی خود ضرباتی جدی به نیروهای نظامی و تاسیسات نفتی ایران زده و ایرانیان بسیاری، از جمله صدها غیرنظامی را کشته است.

۱۳۹۵ شهریور ۵, جمعه

انجمن های صنفی ، ملی و سوسیالیستی در عصر مشروطیت

یونس پارسا بناب
تاریخ صد و پانزده ساله احزاب و سازمان های چپ متعلق به
جنبش های سوسیالیستی ، کارگری و کمونیستی ایران ( از 1280 تا 1395 خورشیدی (
پیشینه انجمن های صنفی و قومی
سابقه و سنت تشکیل انجمن در ایران به دویست سال پیش می رسد (1 ) تا آنجا که اطلاع داریم قدیمی ترین انجمنی که نزدیک به صدو بیست سال پیش از وقوع انقلاب مشروطیت در ایران پا به عرصه وجود گذاشت مجمعی بود به اسم » کانون نهضت » که در شهر اصفهان به همت سیدعلی مشتاق ( 2 ) در سال های آخر قرن 18 میلادی در اواخر حکومت زندیه ، ایجاد گشت. با آغاز حکومت قاجاریه بویژه در دو دهه آخر قرن نوزدهم ، گرایش آنها به سوی بحث و بررسی مسایل آموزش و پرورش و امور سیاسی ایران و جهان بود. برخی از معروف ترین انجمن های این دوره که در روند فعالیت خود خصلتی سیاسی یافتند، عبارت بودند از :

۱۳۹۵ شهریور ۲, سه‌شنبه

نیروهای نظامی روسیه در ایران، تحولی بزرگ در خاورمیانه رقم خواهد خورد؟!

نوشته: رضا وضعی
از آنجا که در این مقاله سعی دارم به استفاده روسیه از پایگاه نظامی همدان (نوژه) بپردازم، لازم میدانم مقدمه ای شرح دهم  از چنگونگی شکل گیری جنگ در سوریه.  رابرت اف کندی، وکیل امریکایی و برادرزادۀ جان اف کندی، رئیس جمهور اسبق امریکا در مقاله‌ای که روز پنجشنبه ۱۱ اوریل ۲۰۱۶ در سایت پُلیتیکو منتشر شد، نوشته است امریکا پس از آنکه اسد از پروژه احداث خط لوله گاز دولت قطر حمایت نکرد، تصمیم به برکناری وی گرفت. باید در نظر داشته باشیم ، جنگ علیه بشار اسد ازاعتراضات صلح امیز مردمی موسوم به بهار عربی در سال ۲۰۱۱ آغاز نشد بلکه از سال ۲۰۰۰ و هنگامی که قطر پیشنهاد احداث خط لوله ۱۰ میلیارد دلاری به طول هزار و ۵۰۰ کیلومتر را از طریق عربستان سعودی، اردن، سوریه و ترکیه مطرح کرد آغاز شد.

۱۳۹۵ شهریور ۱, دوشنبه

پلیس فتا:در بین ۱۰ کشور اول دستگیری “متخلفان فضای مجازی” بوده است

کمال هادیانفر رئیس پلیس فتا در خراسان گفته است: جمهوری اسلامی در بین ۱۰ کشور اول دستگیری متخلفان فضای مجازی قرار دارد.
طبق آخرین آمارها ۷۰ درصد جرایم صورت گرفته در کشور در حوزه فضای مجازی بوده و این نوع جرائم نسبت به مدت مشابه با افزایش ۶۰ درصدی همراه بوده است.این جرم‌ها شامل ۵۲ درصد برداشت غیرمجاز، ۳۴ درصد هتک حیثیت و مزاحمت اینترنتی و ۱۴ مورد دیگر مربوط مابقی جرایم است، با تلاش کارشناسان پلیس فتا در سراسر کشور بیش از ۸۲ درصد پرونده‌ها منتج به کشف می‌شود

۱۳۹۵ مرداد ۲۹, جمعه

پیوند نظامی ایران و روسیه، دگرگونی توازن نظامی – سیاسی در خاورمیانه

روسیه امروز - ترجمه رضا نافعی
حضور نظامی روسیه در سوریه و پیروزی های بدست آمده علیه تهاجم ارتش داعش به این کشور و اشغال بخش هائی از سرزمین سوریه، نه تنها استراتژی غرب برای تقسیم سوریه را نقش بر آب کرد، بلکه چنان قدرت نظامی از روسیه را به نمایش گذاشت که حالا در هر مذاکره سیاسی پیرامون منطقه غرب ناچار است آن را به حساب آورد. در ادامه همین مسئله، تغییراتی در نوع مناسبات سیاسی و نظامی روسیه با ایران بوجود آمد. تغییراتی گریز ناپذیر، زیرا ایران نیز در سوریه حضور نظامی دارد. این حضور نیز برای جمهوری اسلامی اجتناب ناپذیر بود زیرا پیروزی غرب، ترکیه و داعش در سوریه به معنای تسلط بر لبنان و متلاشی شدن ارتش حزب الله و خیز بلند برای کشیده شدن تهاجم به خاک ایران نیز بود. به این ترتیب جمهوری اسلامی در سوریه وارد یک جنگ نیابتی برای دفاع از خود نیز شد و طبیعی بود که با قدرت برتر، یعنی روسیه پیوند نظامی برقرار کند. سفرهای پیاپی وزیر دفاع دولت روحانی به مسکو، سفرهای علنی و غیر علنی فرمانده سپاه قدس به مسکو و در صدر همه این سفرها، سفر کوتاه پوتین به تهران و مذاکرات محرمانه و فشرده و چند ساعته اش با علی خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی و تدوین قطعی یک استراتژی سیاسی- نظامی همراه با پیوندهای تسلیحاتی همه در این راستا قابل تحلیل است. کودتای نظامی درترکیه و شکست آن، فصل نوینی در مناسبات ترکیه و روسیه و ایران بوجود آورد. بویژه که روسیه نقش مهمی در افشای این کودتا و رساندن خبر آن به رئیس جمهور ترکیه داشت و گفته می شود ایران نیز با پذیرش اردوغان در خاک ایران برای سازمان دادن اقدامات ضد کودتائی نقش پر اهمیتی در زمینه خنثی سازی کودتای نظامی های ترکیه ایفاء کرد. کودتائی که حداقل امریکا و غرب منتظر نتیجه آن بودند تا مواضع خود را در قبال آن اعلام کنند و حداکثر آن که در جریان کودتا بودند و از آن حمایت می کردند. عضویت ترکیه در پیمان نظامی ناتو و خنثی شدن کودتائی که غرب و امریکا پشت آن بودند به معنای نقش داشتن ناتو در این کودتا بود و از این نظر نیز خنثی شدن کودتا و گردش به مسکو و  تهران از جانب دولت ترکیه حائز اهمیت جدی است.

۱۳۹۵ مرداد ۲۶, سه‌شنبه

خطری بزرگ و فوری تمدن بشری را تهدید می کند

مقدمه ای بر ترجمه ی بخشی از سخنان پوتین در گفتگو با خبرنگاران
امیرهوشنگ اطیابی
این مسیری است که ما در پیش خواهیم گرفت. برای ما کم هزینه تر خواهد بود. اما به هیچ وجه این «تهاجم به ایالات متحده» نخواهد بود. من آینه ی رفتار شما خواهم بود. زمانی که می گویید سیستم دفاع ضد موشکی تان «به سوی ماهدف گیری نشده»- پس همانطور هم تسلیحات جدید ما «به سوی شما نشانه نرفته»!

۱۳۹۵ مرداد ۲۵, دوشنبه

کودتای 28 مرداد را چه کسانی برپا کردند؟

سازمان های جاسوسی آمریکا و بریتانیا از ماه ها پیش از مرداد 1332، برنامه ی سرنگون سازی دولت دکتر محمد مصدق را آغاز کرده بودند.

کرمیت روزولت، فرمانده عملیات سیا در خاور میانه، و سام فال، مقام اطلاعاتی وزارت خارجه ی بریتانیا، عملیات سرنگونی مصدق و جانشین سازی سرلشکر زاهدی را رهبری کردند.

مدرک جعلی دانشگاهی مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران + سند

فسادی دیگر در وزارت نفت: قانون باید علی السویه باشد مدرک جعلی دانشگاهی مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران + سند
ای کاش به جای برنامه های افزایش تولید نفت و گاز، کمی هم افزایش اخلاق و صداقت در سرلوحه این مدیران قرار می گرفت. در پایان باید تاکید کرد که قانون باید علی السویه باشد و بهمنی نه به خاطر ممنوعیت کارگیری بازنشستگان (که شوخی گرفته شده است)، بلکه باید به خاطر دروغ در ارائه مدرک تحصیلی خود و استفاده نامشروع از بیت المال، استعفا دهد.

۱۳۹۵ مرداد ۲۴, یکشنبه

گشت ارشاد بعد از ۱۵سال

سال ۱۳۸۰ بود که طرح گشت‌های ارشاد بر سر زبان‌ها افتاد و موجب نگرانی مردم از نحوه اجرای آن شد؛ طرحی که موفقیت آن از همان ابتدا نیز با ابهام از جانب مردم و البته با موفقیت حتمی از سوی مسولین روبرو بود. با این وجود امروز بعد از ۱۵ سال مسئولین مربوطه با زبان بی زبانی از شکست آن سخن می‌گویند. طرحی که هدفش دختران و زنان بود. هرچند مسئولان انتظامی معتقدند هدف این طرح تنها زنان و دختران نیستند اما مشاهدات عینی و گزارش‌ها حکایت از تمرکز این طرح بر زنان دارد.

۱۳۹۵ مرداد ۲۲, جمعه

غرب به ترکیه نیازی ندارد !

جهان ماه گذشته میخکوب تلاش برای کودتای نظامی در ترکیه ، و متعاقب آن بهره برداری اردوغان رییس جمهور از وضعیت پیش آمده در کشور برای هرچه مستحکم کردن قدرت خود بود. این حاکم مطلق العنان 70 هزار نفر از مردم را دستگیر، اخراج و یا متهم کرد. به جز پرسنل ارتش و پلیس ، دستگیرشدگان شامل هزاران معلم، روحانی، روزنامه نگار و قاضی می شدند ؛ دستگیری و تبعید و توقیف این افراد با چنان سرعتی پیش رفت که سئوالات زیادی در باره زمان دقیق تهیه لیست های دستگیری و تکمیل این عملیات پیش آمد. دستگیری های پراکنده و بدون دلایل قانونی مخالفان سیاسی وزیر امور خارجه جان کری ، وزیر امورخارجه آمریکا ، را مجبور کرد تا به ترکیه یادآوری کند ناتو انتظار دارد دولت به حقوق بشر و ارزش های دموکراتیک احترام بگذارد. متاسفانه پیام کری بسیار دیر رسید. حقیقت این است که ترکیه برای دهه های متوالی از عضویت اش در ناتو برای ارایه نمایشی مسخره از دموکراسی استفاده کرده است. ناتو یک تسهیل کننده بود و به ترکیه اجازه داد تا جنون آدم کشی اش در منطقه را پیش ببرد و در عوض سوخت لازم برای احیای خیال باطل امپراطوری عثمانی را برای ترکیه فراهم کرد.

منتظری در میان صداهای مرگ؛ این صداها از کجا آمده‌اند؟

چگونگی و چرایی ضبط صدای جلسه
صدا‌ می‌گوید ۲۰۰ زندانی … صدا می‌گوید اعدام … صدای می‌گوید بند عمومی و سلول انفرادی …، تعیین تکلیف …، اعدام …، صدا می‌گوید که نمی‌شود این زندانیان را دوباره به بند برگرداند …. صداها در هم می‌روند. صدای خنده …، صدای مرگ، صدا …، صدا

برای پایان جنگ داخلی در سوریه چه باید کرد؟

آیا جنگ داخلی سوریه سرانجام به پایان می‌رسد؟ برای رسیدن به چنین هدفی چه باید کرد؟ خبرنگار سایت آلمانی “اشپیگل آنلاین” در این باره با آنتونی کوردسمن، کارشناس مسائل امنیتی منطقه گفت‌وگویی کرده و نظر او را خواسته است.
آنتونی کوردسمن، کارشناس مسائل امنیتی آمریکا، ۷۷ ساله است و رئیس مرکز مطالعات راه بردی و جهانی (CSIS) در واشنگتن. او سال‌ها مشاور وزارت امور خارجه آمریکا و پنتاگون بوده است. این کارشناس ده‌ها سال است در ارتباط با رویدادهای خاورمیانه و نزدیک تحقیق می‌کند.

۱۳۹۵ مرداد ۲۱, پنجشنبه

چرا موقعیت روحانی در انتخابات آینده لرزان است؟

تحلیل بلومبرگ از نظرسنجی‌ها درباره کارنامه اقتصادی دولت.چرا موقعیت حسن روحانی در انتخابات آینده لرزان است؟
شبکه خبری بلومبرگ با اشاره به نظرسنجی‌های صورت‌گرفته درباره میزان محبوبیت حسن روحانی گزارش داد: در حالی که دولت می‌گفت وضع اشتغال و دستمزدها با اجرایی شدن برجام به سرعت بهبود می‌یابد، ناامیدی در ایران در حال افزایش است، چراکه هنوز تغییر محسوسی رخ نداده است.

۱۳۹۵ مرداد ۲۰, چهارشنبه

متن کامل گفتگوی جنجالی میرحسین موسوی با تلویزیون اتریش در دسامبر ۱۹۸۸

از ۷ ژوئن ۲۰۱۰ که مقاله جفری رابرتسون درباره گزارشش پیرامون کشتار زندانیان سیاسی در سال ۱۳۶۷ در گاردین منتشر شد، گفتگوی میرحسین موسوی با تلویزیون اتریش به یکی از بحث‌های داغ فضای مجازی تبدیل شد، ولی کسی اقدام به انتشار متن کامل این گفتگو نکرد تا صحت اتهام وارد شده به موسوی مبنی بر حمایت از اعدام زندانیان در آن گفتگو، تائید یا رد شود. ولی امکان دارد که در نسخه اصلی این گفتگو، مطالبی گفته شده باشد که از سوی روزنامه‌های رژیم سانسور شده‌اند و امیدوارم که این مساله نیز با انتشار نسخه ویدیویی این گفتگو، بررسی شود تا حقیقت کاملا روشن شود.

واقعیت‌های ناگفته زندگی در اوین؛ اینجا هزینه زنده ماندن بیشتر است

پیام رهجو
تماشای تپه‌های زیبا و سبز اوین البته فرح بخش و روح افزاست. حتی در هوایی آلوده و سر و صدای زیاد. اما آیا این حس آرامش‌بخش درون زندان نیز میسر است؟
از داخل هواخوری بزرگ بند ٨ زندان اوین که آخرین بند کل زندان و انتهای آن است، چسبیده به خانه‌های قدیمی و تاریخی اوین و راهی که از ولنجک به سوی درکه می‌رود، دیدن تپه‌های سبز اوین و عقاب‌هایی که گاه بسیار بالاتر از کلاغ‌ها و کبوترها چونان ناظرانی بیدار بالای سر اوین پرواز می‌کنند و زندگی روزمره زندانیان بند ٨ را زیر پایشان می‌بینند و به دنبال شکار می‌روند تا شکم جوجه‌هایشان را سیر کنند. برای زندانیان بند ٨ تصویری متفاوت و تفسیری دیگرگون دارد.

انتشار فایل صوتی آیت‌الله منتظری درباره اعدام‌های تابستان ۶۷

وب‌سایت آیت‌الله منتظری، روز سه‌شنبه، یک فایل صوتی از او مربوط به ۲۴ مرداد سال ۱۳۶۷ منتشر کرده که وی از اعدام‌های سال ۶۷ در ایران به عنوان «بزرگترین جنایت جمهوری اسلامی» یاد می‌کند. ...
 سایت رسمی آیت‌الله حسینعلی منتظری، قائم‌مقام برکنارشده آیت‌الله خمینی ، رهبر سابق جمهوری اسلامی از سال ۱۳۶۴ تا سال ۱۳۶۸، یک فایل صوتی را برای اولین بار منتشر کرده که در آن آقای منتظری در دیدار با برخی مقام‌های قضایی وقت جمهوری اسلامی درباره کشتارها و اعدام‌های سال ۶۷ صحبت می‌کند و از آنچه در زندانها با زندانیان می گذرد و از اعدام‌های سال ۶۷ در ایران به عنوان «بزرگترین جنایت جمهوری اسلامی» یاد می‌کند.
آیت‌الله منتظری در این فایل صوتی خطاب به مقام‌های قضایی حاضر در این جلسه، از جمله حسین‌علی نیری حاکم شرع وقت، مرتضی اشراقی دادستان وقت تهران، ابراهیم رییسی معاون وقت دادستان و مصطفی پورمحمدی نماینده وزارت اطلاعات در زندان اوین می گوید که آن‌چه آن‌ها انجام داده‌اند در نظر او بزرگ‌ترین جنایت در جمهوری اسلامی است که از اول انقلاب تا آن زمان انجام شده است.
او علت مخالفت خود با این اعدام ها را نگرانی از "آینده اسلام و انقلاب" معرفی می کند و می گوید: "می خواهم ۵۰ سال دیگر برای آقای خمینی قضاوت نکنند و بگویند آقای خمینی یک چهره خونریز، سفاک و فتاک بود".

فایل صوتی آیت‌الله منتظری در مورد اعدام‌های سال ۱۳۶۷

۱۳۹۵ مرداد ۱۸, دوشنبه

حزب دمکرات کردستان ایران: اشتباه تاکتیکی یا تاکتیکی درخدمت استراتژی جدید!

نادرفولادی
این روزها موضوعی که اذهان  محافل سیاسی ، فعالین مدنی و حتی بخشهائی ازمردم کوچه و بازار در ایران وبویژه کردستان ایران و همچنین  خارج از کشور را به خود مشغول ساخته شروع تاکتیک مسلحانه توسط حزب دمکرات کردستان ایران است.چرا پس از دو دهه خاموشی و فروکش اقدامات نظامی نیروهای سیاسی مسلح کردستان ایران، حزب دمکرات کردستان ایران در شرائط فعلی ناگهان این اقدامات نظامی را تحت لوای حضور مسلحانه در کردستان با هدف پشتیبانی از مبارزات مردم را از سر می گیرد ؟. آیا شرائط سیاسی حاکم بر ایران و منطقه کردستان به گونه ای دگرگون شده  که   شرایط  را برای تاکتیک مسلحانه هموار کرده است ؟

۱۳۹۵ مرداد ۱۷, یکشنبه

چرا شهرام امیری به ایران بازگشت و اعدام شد؟

«اگر می خواهید بدانید چرا شهرام امیری به ایران بازگشت، باید به سرنوشت خانواده سعید امامی توجه کنید. فشاری که بر خانواده شهرام امیری آمد، خیلی بیشتر از فشاری بود که بر خانواده سعید امامی وارد شد.»
این جمله را یک منبع موثق ساکن ایران به ایران وایر می گوید. او درباره زندگی عجیب شهرام امیری حرف می زند، پژوهشگر ایرانی که پنج شنبه ۲۴ تیرماه ۸۹ با استقبال حسن قشقاوی، معاون وزیر امورخارجه ایران از آمریکا به ایران باز گشته بود، چهارشنبه ۱۳مرداد در مکانی نامعلوم اعدام شده است.

از انقلاب مشروطه تا انقلاب ۵۷

دو انقلابی که نمی توانند سرنوشتی یکسان داشته باشند!
 14 مرداد سالگرد امضای فرمان مشروطه توسط مظفرالدین شاه قاجار است. او که بیمار و ناتوان شده بود، زیر فشار یک جنبش انقلابی سرانجام این قانون را با اکراه امضاء کرد. پس از امضای این فرمان، قانون اساسي تدوين شد و نخستين جلسه مجلس شورا در كاخ گلستان با حضور مظفرالدين شاه تشكيل شد و بر سردر ورودي عمارت مجلس در ميدان تاريخي بهارستان تابلوي «عدل مظفر» قرار گرفت. پس از انقلاب 1357 اين تابلو كه از آنجا برداشته شد و درباره سرنوشت آن كه از آثار تاريخي ایران است هیچ گزارشی به مردم داده نشد.

۱۳۹۵ مرداد ۱۵, جمعه

چهار احتمال و گمان درباره ابراهیم رئیسی



مانور سیاسی برای تعیین رهبر آینده:
در هفته های اخیر آقای ابراهیم رئیسی، تولیت تازه گمارده شده آستان قدس رضوی بر شمار دیدارهای خود افزوده است. به ویژه می توان به دیدار وی با فرماندهان سپاه بدون لباس نظامی و وزیر اقتصاد و دارایی در یکی از تالارهای مجلل آستان قدس که ظاهرا دفتر کار وی شده است اشاره کرد و همچنین حضور وی در برنامه تلویزیونی "نگاه" و وعده یی که برای شفاف سازی وضعیت استان قدس داد. اینکه براساس چه معیاری و با مشورت چه کسانی جناب رهبر ناگهان آقای رئیسی را از آستین خود در قوه قضاییه بیرون آورد و ناگهان در راس امپراتوری آستان قدس گماشت و این خود می تواند موجب چه تنش هایی در آینده شود مورد بحث ما نیست. بحث بر سر گمانه زنی هایی است که این روزها قوت گرفته که شاید بیت رهبری وی را برای جانشینی آیت‌الله خامنه ای در نظر گرفته، یا این احتمال وجود دارد که وی به عنوان قائم مقام رهبر یا رئیس شورای رهبری منصوب شود.

۱۳۹۵ مرداد ۱۴, پنجشنبه

ایران : هدف سرویس های مخفی غربی و هم پیمانانشان

14 ژوئیۀ 2015 در وین، ایران و گروه 1+5 (ایالات متحده، فرانسه، بریتانیا، روسیه، چین و آلمان) توافق هسته ای را امضا کردند که دست کم روی کاغذ به تحریمی که کشور را زیر ضرب گرفته بود پایان داد.
ولی از این تاریخ آمریکائی ها نه فقط از به کار بستن توافقنامه امتناع می کنند بلکه با پشتیبانی همپیمانان غربی و محلی شان یعنی اسرائیل و عربستان سعودی، در چشم انداز تجزیۀ ایران به کشورهای کوچکتر،  طرح سرنگونی رژیم اسلامی را پی گیری می کند.

۱۳۹۵ مرداد ۱۳, چهارشنبه

وثیقه‌گذار بابک‌زنجانی کیست؟

«رستم، شریک تاجیکستانی بابک زنجانی اعلام کرده حاضر است ضمانت‌نامه‌ای بانکی برای پرداخت بدهی شریکش صادر کند؛ اما با این شرط که به محض امضای ضمانت‌نامه، زنجانی از زندان آزاد شود».
، این خبر را روز گذشته غلامرضا مهدوی، وکیل شرکت ملی نفت ایران در گفت‌وگو با «تسنیم» اعلام کرد. مهدوی در ادامه افزود: «شنیده‌ایم یکی از شرکای تاجیکستانی بابک زنجانی به نام «رستم» گفته حاضر است از طریق بانک «کوندون» ضمانت‌نامه‌‌ای صادر کند که بعد از یک سال می‌توان آن را وصول کرد». او با بیان اینکه شریک خارجی بابک زنجانی شرطی خارج از اختیار و اراده شرکت ملی نفت گذاشته است، اضافه کرد: «این فرد شرط کرده به محض صدور ضمانت‌نامه بانکی و امضای آن، بابک زنجانی آزاد شود که این موضوع از اختیار شرکت ملی نفت خارج است و مرجع قضائی درباره آن تصمیم می‌گیرد».

۱۳۹۵ مرداد ۱۲, سه‌شنبه

وحدت ملی به تاراج رفته است!

ماجرای اختلاس ۳۰۰۰ میلیاردی، فرار خاوری رئیس بانک ملی به کانادا، حقوق های گزاف مدیران دولتی، نابودی صنایع کشور برای فروش زمین یا ماشین آلات آن یا باز کردن راه واردات کالاهای تولیدی این صنایع، تخریب جنگل ها برای ویلا سازی، قاچاق کالا در اسکله های سپاه، برخورد با ملیت ها، عدم تحمل مذاهب، تخریب و خروج آثار باستانی و... همه و همه نشان از یک گذار خطرناک در جامعه ایران دارد و آن پایان و نابودی مفهومی است بنام "منافع ملی". بحث تنها بر سر قربانی شدن منافع ملی در زیر پای منافع خصوصی یا کارگزاران حکومتی نیست. بر سر پایان فقط یک "مفهوم" هم نیست، سخن بر سر تلاش برای پایان دادن به یک واقعیت، واقعیت وجود یک ملت است. منافع ملی در پیوند با احساس ملی با وجود یک ملت است و وجود یک دولت. بنظر می رسد دست های معینی چه در داخل ایران و حکومت و چه در سطح جهان، آگاهانه برنامه نقطه پایان گذاشتن بر وجود ملت و دولت در ایران را در چارچوب طرح موزائیکی کردن خاورمیانه به پیش می برند، طرحی که ناتو و بانک جهانی مامور تحقق آن هستند.